1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

492603 inlägg · 4085 ämnen

Inlägg #1497064

Sv: RE-building the future 2012/2013

henkelainen:

Känslan jag har är att Alsenfelt kommer vara förstemålvakt, att man vill ge Forsberg ordentligt med matchträning på seniornivå samt att han man vill ha en andremålvakt som är glad över chansen att få komma till Elitserien och som inte kommer gnälla över att sitta på bänken.

Jag tycker det påminner väldigt mycket om NHL-modellen, där man ofta värvar in äldre backupmålvakter och låter de unga målvakterna spela i AHL. Men man vet ju aldrig, det är ju möjligt att den Starkbaum är ett jättefynd.

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: RE-building the future 2012/2013
Bad_Brett: Det känns otroligt märkligt att värva österrikaren när ni har Forsberg som definitivt borde kunna vara redo för att kliva upp en nivå nu. Jag har gillat det jag sett du Forsberg .
Kommentera

Sv: RE-building the future 2012/2013

Bad_Brett: Mycket spelar ju in när man kollar på en målvakt, hur var hans lag? Försvarsspelet? Spelidén? Ser att hans förra lag förlängde med honom några gånger.. kanske han kommer hit för att prova lyckan? Kanske det är lättare att få ögon på sig från NHL när han spelar för en klubb där Naslund och Forceberg styr skutan? 

Jag har ingen koll heller på vilken kvalité som den Österrikiska ligan har, men Pöck höll ju god elitserieklass så varför skulle Starkbaum vara sämre? 

Kommentera