1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481261 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1512383

Sv: Apropå ingenting...

Per Siekermann: Modo har spelat tre matcher, varav en i stockholm var "oseriös" vad gäller inställning. Leksand borta blev torsk och Timrå hemma en vinst. Dock så skulle jag inte lägga ett dugg värdering vad gäller matcherna då det är försäsong med allt vad det betyder. Folk vilas, ibland kan man tränat kopiöst hårt så spelarna inte orkar ladda mentalt och en hel radda andra saker spelar in.

Ja, Modo har värvat friskt i år igen. Trist att vi inte kan landa en större stomme som man får behålla från år till år istället för de spelare som bara skriver på för ett år.

Cumiskey har varit Modos outstanding bästa spelare hittills under försäsongen. Han kan visa sig vara elitseriens bästa back i vinter. I alla fall offensivt, då hans skridskoåkning är gudabenådad.

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
J F K: Låter klart intressant. Cumiskey har klart bra stats. Ser ut som han kan bli en av de mest intressanta spelarna i år. Warg, Strbak och Tjärnqvist ger jag eg inte mycket för. Tungt tapp för RBK är givetvis Hampus som var riktigt grym 2011/12....
Kommentera