1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481167 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1520121

Sv: Brynäs - MoDo 120925
Monno, Bad_Brett: Kan nog mer om anabola än vad ni tror. En kort tids träning med anabola steroider ger inte samma grundträning eller muskelökning som flera års elitträning. Klart att Rahm är vältränad, men jag har sett många spelare som är "biffigare" än honom... Er f.d spelare Marcus Jonasén var t.ex mycket biffigare (ingen aning om hur han ser ut nu) när han spelade elithockey i Modo.

Redigerad kommentar

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Brynäs - MoDo 120925
Peja: Hasse Jonsson! Glöm för fan inte Hasse Jonsson! ;-)

Ja Jonasén var en vältränad jävel. En av dom få som konkurrerat med Snygg-Hasse.

Jag tror mörkertalet är enormt. Framförallt som som åker bort till Amerika. Var det inte någon svensk som uttalade sig om attnär kom på campen fick alla en mugg med några piller. Och när dom frågade vad det var fick dom bara som svar att dom skulle käka tabletterna å knipa igen typ? Nu var det väl kanske inte anabola. Men dom har överlag lite annan syn på doping i sina större sporter där borta i amerikat.

Peja, nu kan det ju vara så att Rahm till skillnad från en annan begåvats med bra gener. Men har tyvärr inte sett nån gammal bild på han. Reagerade bara på att han såg väldigt biffig ut. Tycker många ggr målvakter brukar vara rätt slanka typer. Ja lr dansken i Fhc var ju fett men.
Kommentera

Sv: Brynäs - MoDo 120925

Peja:

Jag är övertygad om att många fler har dopat sig. Blomdahl sägs ha experimenterat en hel del med spännande preparat under somrarna när han var yngre. 

Och det skulle inte direkt förvåna mig om detsamma gällde före detta stjärnor som Mats Sundin.

Kommentera