1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481250 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1520126

Sv: Brynäs - MoDo 120925

Peja:

Jag är övertygad om att många fler har dopat sig. Blomdahl sägs ha experimenterat en hel del med spännande preparat under somrarna när han var yngre. 

Och det skulle inte direkt förvåna mig om detsamma gällde före detta stjärnor som Mats Sundin.

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Brynäs - MoDo 120925

Bad_Brett:

Tycker att det går lite långt då man börjar skicka grundlösa dopinganklagelser runt på det vis du gör Bad_Brett, synnerligen osmakligt.

Förövrigt tycker jag det finns intressantare saker att göra här på hockeysnack än att smutskasta gamla svenska hockeyhjältar.

Har ni märkt att Modo har Elitseriens bästa spelare i sin trupp t.e.x?

Redigerad kommentar

Kommentera

Sv: Brynäs - MoDo 120925
Bad_Brett: Jag har tränat fitness i snart 10 år, har dock aldrig dopat mig men det är relativt vanligt inom denna sport om man får kalla den så.
Det man måste ha i åtanke är att preparatena blir bara mer å mer avancerade och svårare att upptäcka, preparat som till en början inte är olagliga men som vid intag omvandlas till substanser som är dopingklassat. Ta tex på ricky bruch's tid då injeserade man eller till och med drack ampuller i hundratal för att få bra effekt i träningen, nu 30 år senare har du pre workout produkter som säljs i den svenska handeln som nästan är lika bra!

Men nu tycker jag vi kan lämna denna åt handlingarna, Rahm har fått en andra chans och igår visade han att han vill ta den!
Säger grattis till Brynäs och hoppas Modo kan fortsätta spela upp sig.
Kommentera

Sv: Brynäs - MoDo 120925
Bad_Brett: Klart det var vanligare förr. Det antyddes att det förekom doping bland de som gick hockeygymnasiet enligt styrketräningsintresserade Ö-viksbor som jag gjorde lumpen med för 20 år sedan... Class of -73, ni vet.
Kommentera

Sv: Brynäs - MoDo 120925
Bad_Brett: Jag VET att vissa spelare som har lagt av nu men som betraktas som hedersmän, gamla storspelare (dock ingen av de allra största) osv dopade sig när de spelade i Nordamerika. Och ja, mörkertalet är säkert stort, tror att det finns dopade utövare inom alla elitidrotter - hockeyn är knappast något undantag.

I NHL börjar ju NHL-fighters lika gamla wrestlers med substanser som leder till depressioner och vidare missbruk...
Kommentera