1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481250 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1520150

Sv: Brynäs - MoDo 120925

Bad_Brett:

Tycker att det går lite långt då man börjar skicka grundlösa dopinganklagelser runt på det vis du gör Bad_Brett, synnerligen osmakligt.

Förövrigt tycker jag det finns intressantare saker att göra här på hockeysnack än att smutskasta gamla svenska hockeyhjältar.

Har ni märkt att Modo har Elitseriens bästa spelare i sin trupp t.e.x?

Redigerad kommentar

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Brynäs - MoDo 120925

Sawchuk:

Skulle det göras kontroller varannan vecka, även under somrarna, skulle det inte finnas några misstankar. När spelare bygger 15 kg muskler under en sommar och sedan gnäller över kissprov, ja, då finns det skäl till misstanke, tycker i varje fall jag.

Men det är klart. Man är ju elak och orättvis om man hävdar att Usain Bolt är dopad också. :)

Redigerad kommentar

Kommentera

Sv: Brynäs - MoDo 120925

Sawchuk: Själv väljer jag att förlåta Rahm. Han har tappat två år av sin karriär på ett oerhört korkat beslut.

Jag tycker att Modo spelade riktigt bra. Det var en match i ett riktigt bra tempo för att vara så tidigt på säsongen och det, om något, bådar gott faktiskt. Ifjol tog det väl fram till november innan vi hade hittat några linjer i spelet och med tanke på att vi bytt ut så många spelare som vi gjort så förväntar jag mig att vi har mer att hämta när laget blivit mer samspelt.

Steen tyckte jag var ok i första perioden, men han blev allt bättre. Han har väl lite jobbigt med positionsspeleet än så länge och hamnar ibland lite väl högt upp i banan för att vara center, men hans kedja med Nagy och Müller var klasser bättre än när Marcinko huserade där. Nagy blev för övrigt en helt annan spelare när han fick uppbackning.

Och ja. Skröder och Sundström gjorde ingen bra match. I de senaste fem säsongerna så brukar det med säkerhet betyda att vi torskar matchen. Med dessa två herrar på topp så hade vi haft en ännu större chans på tre poäng:)

Kommentera