1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481422 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1523426

Sv: Apropå ingenting...

...så är jag rätt trött på att läsa ert ältande nu.

Återkommer om någon vecka så får vi se om ni slutat med detta tjafs då!

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...

Gidde: OS i ältande & tjafs pågår dagligen på vk.se. Där sitter Bumpaberra och andra trötta västerbottenstomtar och klagar på allt som händer i Umeå:

Ny cykelväg...åt helvete!. Kulturhus...varför då? Hockeytåg till Ö-vik...Lägg pengarna hos Tegs SK istället för satan! Nya bostäder....Jag ska då faan int´ flytt!! Faaaan!!!

Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Gidde: Tänk vad bra det skulle vara om man kunde filtrera inläggen, tex skriva "gurra" och vips var det mesta av sandlådedebatten veck och ingen behövde veta vems pappa som är starkast.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...

Byström spelade mer än 10 min/match i ett par-tre matcher i rad, men visade tyvärr inte upp mycket som höll ordentlig ES-klass. Näslund och CO hade nog hoppats på att han skulle vara redo för att ta en ordinarie plats från start, men det verkade han som sagt inte alls vara.

Nu skulle jag tro att man kommer avvakta ett antal omgångar tills man (förhoppningsvis) har etablerat sig på en "trygg" tabellposition, för att då återigen försöka matcha in några juniorer. Utöver Byström lär säkerligen Hägg, Hedberg, Possler, Nyström (ifall han har fått ordning på attityden), Nilsson och Bengtsson alla få testa på ES-spel, förhoppningsvis visar någon av dem att de är redo att konkurrera om en plats laget.  

Djoos har de gånger jag sett Brynäs skött sig alldeles utmärkt, bara att gratulera till en intressant spelare.

Kommentera

Sv: Apropå ingenting...

Gidde: Jo jag lägger faktiskt ner detta nu orkar inte sitta å debbatera detta längre, gurra kan ju maila marcus näslund å dom andra å tala om hur jävla kassa dom är å hur fel dom gör, Och hur dom borde göra ist. det är ju trots allt dom som sköter laguttagningarna å inte vi fans!

Btw. det var en grym hockeymatch från modos sida igår, det vore verkligen så kul om man åkte till värmland å tvålade dit loobs mannar imorrn, då lär det bli ett fasligt liv angående lockoutspelare i modo och es ;)

Kommentera