1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

484336 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #1531230

Sv: MoDo Hockey - FBK 2012-10-30
Berka:På ticnet ser det ut att bli ganska glest i leden ikväll - ska lediga barn & ungdomar gå gratis, OM de ska gå? Vart är (hockey-)världen på väg?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: MoDo Hockey - FBK 2012-10-30

zigge: Torskar vi ikväll så måste det snart innebära något slags rekord i snabbaste berg och dalbanan i es historien, från sista plats sen raka spåret upp 12 placeringar för att sen dö och dyka igen ;)

Modo har iaf haftr bra med folk på matcherna i jämförelse med många andra klubbar, men intresset är lågt och skulle bli högre om produkten var högre, och som garpenlöv (tror jag det var) ville ha en attraktivare hockey där lirarna skulle få mer utrymme i form av att man skulle betraffa hakningar fasthållningar etc mycket hårdare. Nu gynnas den defensiva (tråkiga) om man kan kalla den så. MEEEN eftersom hockeyn och spelarna blivit så skickliga på de dom gör så är det svårt för domarna att öht se dessa tilltag.

Btw. är det bara jag som tycker att man kanske borde göra om 3:enkedjan, tycker inte kempe,ritto får ut sitt spel, speciellt inte ritto. Hari/possler?!

Kommentera

Sv: MoDo Hockey - FBK 2012-10-30

zigge: FBK brukar av tradition bli rätt tråkiga matcher. De har inget finessrikt spel, utan möter man FBK blir det riv, slit, kämpa och kasta in puckar framför målet.

Nåja, jag hoppas att vi får ett stabilt målvaktsspel, för det är grunden till att vinna matcherna. Mot HV var vi spelmässigt inte mycket sämre, utan det var målvaktsspelet som fällde avgörandet. Kan Alsenfelt (som jag hoppas står) ha självförtroendet att komma ut en bit och skära av ytorna så tror jag vi vinner. Blir han återigen tveksam och agerar längs mållinjen lär återigen en massa puckar vina in från blålinjen...

Kommentera