1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481585 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #1531992

Sv: MoDo Hockey - Linköping HC 2012-11-01

Berka:

Du gillar dåliga exempel idag =) Först Hellström och nu Skröder

Kan garantera att ifall vi hade haft en tillräckligt bra junior som likt skröder kunnat göra 11p på 18 matcher så hade du sett honom i truppen just nu.

Visst vi har duktiga juniorer men dom måste kunna prestera i ES och inte bara i juniorlaget för att ta en plats. Ska en junior ha en plats i de två första kedjorna så ska de också producera, inte bara spela där för att de är unga.

Problemet nu är att vi har bra och skicliga juniorer men inte tillräckligt bra för att ta en plats i de två ledande kedjorna, att då börja spela dessa i t.ex en fjärdekedja där de inte passar in och kommer få spela med defensiva spelare kommer varken att göra laget eller junioren något gott.

Självklart vill jag se juniorer i vårt lag men de ska nå dit pga vad de presterar samt att de fyller en roll i laget och inte pga åldern. Hoppas på att Hari och Hägg får fortsatt förtroende idag.

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: MoDo Hockey - Linköping HC 2012-11-01

Rytter: Kanske gillar dåliga exempel ;)

Nämen jag tycker inte skröder /sundström varit bra hittils, många pekar på att dom varit vinnande koncept tidigare, jag pekar på att det är man inte nu.

Visst har det blivit lite poäng, spina har slagit in många puckar och sundström har ramlat in några, men faktumet kvarstår att jag tycker inte dom spelar speciellt bra, långt ifrån såbra som dom brukar vara.

Jag menar bara att dom 2 har kapaciteten att skapa mera, få mera tryck, dominera anfallzonen på ett behagligare sätt, helt enkelt tror jag dom kan göra mera på isen som kan vara till nytta för laget, att dom gör lite poäng här och där är väl bra men jag förväntar mig mera, och kan man få ut mera av att byta ut en länk så gärna för mig.

Nu går vi mot seger=)

Kommentera

Sv: MoDo Hockey - Linköping HC 2012-11-01

Rytter: Steen med Kempe och Hari i andra. Mullret - Ritto - Nagy i tredje

 

Arlbrandt verkar ska lira.

Redigerad kommentar

Kommentera

Sv: MoDo Hockey - Linköping HC 2012-11-01
Rytter: Hägg är inte med på swehockeys laguppställning tyvärr. Stehlik är tillbaka. Dock verkar Hari få nytt förtroende, men jag har ingen aning om hur man ska tolka laguppställningen på den siten. Förra matchen stämde den inte alls, mer än då vilka spelare som är anmälda till matchen.
Kommentera