1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481250 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1532876

Sv: Timrå - MoDo 121103

diffe:officeren Snälla, blir trollen bara mer och mer korkade? Offsiden upphör när pucken lämnar zonen. Det är liksom ett tecken att linjedomaren tar ned armen.

domaren gjorde fel, men det var verkligen inte linjedomarnas enda. De var horribla. Inte som huvuddomarna som i mina ögon gär den sämsta matchen på ett årtionde i form av att beivra fasthållningar, men linjedomarna i Timrå är inte klassens ljus (heller).

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Timrå - MoDo 121103

J F K: Håller med, hade domarna varit bättre så hade ni vunnit. 

Kommentera

Sv: Timrå - MoDo 121103
J F K: Jag tycker att linjedomarna var mycket bättre än Modo.
Kommentera

Sv: Timrå - MoDo 121103

J F K: Usch så trist att modo skämmer ut sig och oss fans på ett sånt sätt som idag, sen har uffe mage å påstå att grabbarna verkligen jobbar 100% men får ingen utdelning.

Varenda käft som titta på matchen idag så hur jävla tröga vissa var, sundström, skröder var sämst på plan, spina hade farten men gjorde inget rätt, ungdomarna kämpade och var bra, madsen kedjan hamnade djupt ner i egen zon i varenda jävla byte, herregud vad är det för hockeyspelare??

sen starkbaum står för en tavla och 1280 st vansinniga returer och 460 onödiga blockningar ist för att släppa ut pucken å slippa tekning i egen zon. Ahnelöv tror jag aldrig sett såhär medioker, man undrar ju om alsenfelt och torp hade haloweenfirande hemma i läggan för laget igår för det fanns tamefan ingen gnista och inget jävlaranamma på isen idag!

Sjukt jävla tragiskt uppförande av många spelare, att sen Uffe ser helt obrydd ut när det var som värst ut retar mig till vansinne nästan.

ajja nu kom lovet lägligt, nu kan dom slipa på ännumera detaljer så kanske det kan se ännu jävligare ut mot växjö i nästa omgång

Kommentera