1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481156 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1532890

Sv: Timrå - MoDo 121103

J F K: Usch så trist att modo skämmer ut sig och oss fans på ett sånt sätt som idag, sen har uffe mage å påstå att grabbarna verkligen jobbar 100% men får ingen utdelning.

Varenda käft som titta på matchen idag så hur jävla tröga vissa var, sundström, skröder var sämst på plan, spina hade farten men gjorde inget rätt, ungdomarna kämpade och var bra, madsen kedjan hamnade djupt ner i egen zon i varenda jävla byte, herregud vad är det för hockeyspelare??

sen starkbaum står för en tavla och 1280 st vansinniga returer och 460 onödiga blockningar ist för att släppa ut pucken å slippa tekning i egen zon. Ahnelöv tror jag aldrig sett såhär medioker, man undrar ju om alsenfelt och torp hade haloweenfirande hemma i läggan för laget igår för det fanns tamefan ingen gnista och inget jävlaranamma på isen idag!

Sjukt jävla tragiskt uppförande av många spelare, att sen Uffe ser helt obrydd ut när det var som värst ut retar mig till vansinne nästan.

ajja nu kom lovet lägligt, nu kan dom slipa på ännumera detaljer så kanske det kan se ännu jävligare ut mot växjö i nästa omgång

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Timrå - MoDo 121103

Berka: Det är en massa spelare som åker omkring och funderar, vilket inte fungerar i ishockey. Det är skitlätt för någon som inte spelat hockey att tycka att man bara borde kämpa mer, men det är inte alls så lätt. Jag har pratat med många hockeyspelare som varit i den där situationen och de menar att det absolut INTE handlar om vilja, utan att det sitter mentalt. Som sagt, kom tillbaka när du själv spelat på den nivån.

Sedan ser jag några tomtar som på allvar tror att jag menar att Modo skulle vunnit med bättre domare. Ehh? Modo var kassa och hade förlorat oavsett, men det hindrar väl inte att jag tycker att hela domarteamet gjorde en minst sagt urusel match? Nu kanske det var lite väl naivt av mig att tro att man kan särskilja två olika diskussioner på det här forumet, men det brukar fungera om jag bara diskuterar med modo-supportrar. Får tydligen tänka till lite extra om det är timråditon med.

Kommentera

Sv: Timrå - MoDo 121103
Berka: men du stavade väcksjö rätt :-D
Kommentera