1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481167 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1533049

Sv: Timrå - MoDo 121103

Berka: Det är en massa spelare som åker omkring och funderar, vilket inte fungerar i ishockey. Det är skitlätt för någon som inte spelat hockey att tycka att man bara borde kämpa mer, men det är inte alls så lätt. Jag har pratat med många hockeyspelare som varit i den där situationen och de menar att det absolut INTE handlar om vilja, utan att det sitter mentalt. Som sagt, kom tillbaka när du själv spelat på den nivån.

Sedan ser jag några tomtar som på allvar tror att jag menar att Modo skulle vunnit med bättre domare. Ehh? Modo var kassa och hade förlorat oavsett, men det hindrar väl inte att jag tycker att hela domarteamet gjorde en minst sagt urusel match? Nu kanske det var lite väl naivt av mig att tro att man kan särskilja två olika diskussioner på det här forumet, men det brukar fungera om jag bara diskuterar med modo-supportrar. Får tydligen tänka till lite extra om det är timråditon med.

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Timrå - MoDo 121103

J F K: Så var det definitivt, timrå var klasser bättre på allt, sen att matchbilden kunnat bli anorlunda om ritto inte lagt sin backhand i stolpen i början eller att madsen inte blivit avblåst för offside osv. men det är ju ganska meningslösa diskutioner.  Jag tycker helt enkelt inte modo agerade som ett lag, många försökte och försökte, men det fanns inget samspel alls därute, man ska ju faktiskt lägga till att trots detta så skapade timrå inte direkt många farligheter trots typ 90/10 i puckinnehav. 

Vad jag vill ha sagt är att det fanns inga linjer i spelet, inga vinnande kombinationer, allt gick ut på en manshower och dribbla och jag kan med handen på hjärtat säga att detta var nog den sämsta matchen jag sett modo göra på mycket mycket länge.  De mest tragiska är inte att vi förlorade då jag vet att vi är ett mycket bättre lag än så, mycke bättre än timrå dessutom, nej det som oroar mig är att ulf inte kan få spelarna att fokusera på rätt saker, att få spelarna att slappna av, spela hockey ist för att fundera på "Hur fan ska vi lyckas göra mål", ulf står i båset å tuggar tugummi ist för att klappa om spelarna, snacka med dom och peppa.

Jag har sagt det och jag ger mig fan på att när modo får in första pucken efter måltorkan så kommer spelet höja sig 40%, sen gäller det att utgå därifrån!

Kommentera