1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480990 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1537776

Sv: Apropå ingenting...

Gidde: Hahaha ja jag såg de =) 

Det som slagit mig är att denna insamling samt prostatacanserns mediautrymme inte är på långa vägar lika omfattande som den gällande bröstcansern.

Värderar vi kärringarna högre? ;)

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...

Berka:

Eftersom det ligger helt rätt i tiden att tjata om kvinnors rättigheter (jämställdhet, våld mot kvinnor etc.), är Rosa Bandet-kampanjen en årlig chans för oss att köpa avlatsbrev för våra synder. Då tävlar vi till sista blodsdroppe i grenar som generositet, solidaritet och altruism. Den som donerar mest och bär flest rosa plagg under kortast tid vinner.

Ta till exempel imbecillen, tillika rasisten, Kawa Zolfagary och hans "fyndiga" påhitt "Vita Kränkta Män". Eftersom han är en MAN själv som tjatar om kvinnors rättigheter, inbillar sig folk att han inte är ute efter personlig vinning, och blundar därför för hans rasistiska och anarkistiska propaganda.

För några år sedan var det förmodligen mer effektivt att skryta om sina fantastiska insatser för miljön eller hur mycket pengar man donerat till offren i Tsunami-katastrofen.

Det är förstås jättebra att medvetenheten om bröst- och prostatacancer har ökat, men jag skulle föredra om människor tog sig tid att skaffa sig ordentlig kunskap om sjukdomarna, hur forskningen ser ut, vart pengarna går och hur mycket pengar som egentligen behövs, istället för att reducera en viktig fråga till en skryttävling.

Kommentera