1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

482570 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #1540159

Sv: Hockeyligan - the Lockout Story
Dirigo: Kommer de överens de på fredag?  O startar 20 dec? Känns nästan som sista chansen nu.

Redigerad kommentar

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Hockeyligan - the Lockout Story
zigge: Påhlssons rehab verkar rulla på. Enligt artikeln kan han ev spela på annandagen, känns väl lite väl stressat att spela honom redan då men i början på Januari är han nog med iaf. 

Att Steen bara har en eller två matcher kvar finns det ju risk för, kommer de överens imorgon så är väl det sista matchen, kommer de överens på fredagen så lär han ju knappast få spela sista matchen innan uppeållet mot Luleå på lördag för StLouis. Alternativ tre är ju att NHL inte startar och att Steen då är med på annandagen när det drar igång igen, vilket såklart är det optimala. Då kan man börja varva in Påhlsson i början på januari allt eftersom. Sundström bör ju vara tillbaka den 26e också så i det läget är det ju allt annat än panik att stressa med Påhlsson. 
Har inte NHL kommit fram till någon överenskommelse för återstoden av säsongen säg tex 5 jan då Modo möter Rögle så blir det knappast någon förkortad säsong heller där borta. 
Då kan Modo börja matcha bästa centersidan i serien, med Ritola på en kant och Henrik Sedin tejpandes på en klubba i Kanada. 
Kommentera