1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480548 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1540959

Sv: Apropå ingenting...

zigge:

Det som stör mig är att man är så otydliga och på så sätt blir man ej trovärdiga.

Hade inte haft några problem ifall Loob, Helber mfl varit ärliga från första början och sagt att "Nej inga NHL proffs i ES eftersom det blir en orättvis situation då vissa klubbar kan tjäna på detta mer än andra, och att kostnaden för proffs blir olika för olika klubbar"

När man nu t.ex istället kör på linjen "Vi har inget emot NHL-spelare men vi är emot korttids kontrakt då detta missgynnar våra juniorer, och detta är skadligt för svensk hockey på lång sikt". Sednan säger man inget när klubbar tar in spelare mitt under säsong på korttidskontrakt, då blir det lite för tydligt vad deras egentliga agenda är.

Att sedan hålla på med fjanterier som Loob, Helber, Presschefen i FBK mfl gör det bara ännu löjligare.

Hoppas i framtiden att inte ett enda ledigt NHL proffs ställer upp i landslaget vid t.ex VM. Ifall de inte är välkommna i ligan varför ska de då ställa upp i landslaget? 

Vill inte heller se något gnäll från de som är emot NHL-proffs i ES när dessa spelare tackar nej till landslagsspel.

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
Rytter: "Hur är det att spela mot Linköping?

Neutralt, det känns inte som någonting. De är ingen publikdragare. Folk har ingen uppfattning om Linköping. Det känns som ett helt nytt lag som försöker etablera sig. Så är det verkligen. Vi mäter ju vilka som drar folk och ingen lyfter på ögonbrynen på när Linköping kommer. Det har inte fäst, det finns inget spännande, konstaterar Trollsås."

Kommentera