1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480596 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1542314

Sv: Apropå ingenting...

El Maco:

" Zäta var snordyr att försäkra och det framgår tydligt att det är festligt att konstatera i Ö-vik- men en anledning att han spelar i Zug var att han inte visste när Elitserien skulle släppa in NHL-spelare. "

Ojoj så ädelt du får det att låta. 

Anledningen att han valde Zug är för att han insåg att Timrå inte har råd att försäkra honom, samt att han inte vill bekosta sin försäkring själv. Därför så skrev han också kontrakt med Zug för hela säsongen eftersom han inte tänkte betala sin egen försäkring och Timrå har inte råd även om HL skulle öppna för NHL spelare.

Var det föresten inte Z:a som inte skulle spela något innan jul ifall lockouten pågick? Så lät det ju iaf innan kostnaden för försäkringarna kom fram, efter det så var han ju väldigt snabb att skriva på för resten av säsongen med Zug.

"Jag tror kanske att den fientlighet från andra klubbledare mot Modo som uttrycks grundar sig i att man inte gillar stilen."

Du tycker inte det är komiskt att samma personer som nu uttalar sig till störst del (Helber och Loob) var de som ville starta en egen europaliga och lägga ner HL? Du tycker inte att Nubben är ute på hal is när han först uttalar sig kritiskt mot beslutet och sedan är för beslutet (för att kostnaderna kommit fram), borde det inte varit bättre av honom att helt enkelt hålla käften och sköta sin egen klubb?

Ingen är bättre än någon annan i detta, alla ser till sitt eget och sin egen klubb. Jag kan öppet erkänna att Modo ser till klubbens bästa och det är jag stolt över som supporter. Är riktigt skönt att som supporter få se Steen spela hockey och dra på sig Modo tröjan.

Men att som er Timråiter hävda att klubbar fuskar och att ni är så stolta över klubbensbeslut att ej ta in NHL-spelare är löjligt, alla vet ju att ni drömmer om Strålman, Regin, Z:a mfl, men ni har helt enkelt inte råd, däför är det bekvämt att luta sig mot beslutet och hävda att detta är anledningen.

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...

Rytter: Vilken av våra klubbar har den bästa ekonomin  joo den har ni .. ni har ? 8 utlänska spelare,, troligtvis har dom mycket mer i lön än 8 av våra spelare, skulle vi haft råd att ta hem en spelare av samma klass som Steen så hade vi nog gjort det, då skulle vi också vara stålt.

Det är PENGAR det handlar om eller..

Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Rytter: Lysande Sikkan.
Kommentera