1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

484455 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #1543352

Sv: Hockeyligan - the Lockout Story

J F K: Visst är det härligt med paragrafer?

Jag tror inte att det är så komplicerat egentligen.

1) Hockeyligan tog ett beslut om att inte använda NHL-spelare.

2) Konkurrensverket fattade ett illa underbyggt och förvirrat formulerat beslut om att hockeyligan inte kunde fatta ett sånt beslut.

3) Marknadsdomstolen upphävde konkurrensverkets beslut.

Sen kan man ju ägna sig åt att spå i kaffestump eller försöka uttyda hur marknadsdomstolen egentligen resonerade när de kom fram till att upphäva beslutet. Men upphävt är det. Då torde 1) gälla, eller hur? Marknadsdomstolen har inte fattat något beslut om Kris Beech eller någon annan, de har upphävt ett knasigt konkurrensverksförbud. Och hockeyligans medlemmar har kommit överens om att inte ta in NHL-spelare.

Jag har väldigt, väldigt svårt att se att Modo tar någon process mot HL med hänvisning till formuleringar i marknadsdomstolens utslag. Har klubben inte fallit in i ledet redan så är det dags nu. Eller gör som Nikki Nine säger, starta eget. Tror det blir omöjligt att få sälja tevematcherna själv i och för sig, men jag är säkert ni kan få sälja reklamen i tekningscirklarna själva. Lycka till!

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Hockeyligan - the Lockout Story

El Maco:

Har inte påstått att man ska starta eget, men blir man utesluten så har man väl inte så mycket val? Om man inte ska lägga sig ner och dö, då.

Kommentera