1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480548 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1543620

Sv: Hockeyligan - the Lockout Story
Rytter: Ja, jag har läst beslutet.
Jag tolkar det som att det är tillåtet med s.k "gentlemens agreement" i "normala" fall och även när det gäller "onormala omständigheter" dvs att komma överens om att bojkotta lockoutare på korttidskontrakt.
MD säger mao inte mer än att ni har brutit mot HL:s egen gentlemens agreement, vilket hela hockeysverige utom möjligen Modoiter och Frölundaiter håller med om.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Hockeyligan - the Lockout Story
Huge: men var det inte så att Modo var en av de klubbar som sa nej när resterande klubbar ville rösta för ett förbud mot NHL spelare? I min mening så ska alla klubbar vara eniga om ett agreement ska vara gällande när det gäller dessa typer av omröstningar!
Sen sade Frölundas klubbledning i periodpausintervjuven i förra omgången att man fick ta in lock outade spelare som ersättare till skadade spelare helt enligt vad man tydligen kommit överens inom hl i ett tidigare skede.

Sen som svar till gurra så är det Mike helberg, Håkan loob, vissa Brynäs supportrar och vissa timråiter som hakar upp sig på detta, i stort sett alla andra håller käften för dom har fattat att det inte finns något som kan kallas fusk eller annat när man handlat efter egna tolkningar där inga regler är fastsatta, vilket indirekt säger att inget av alternativen är rätt eller fel, utan det är upp till var och en att ha sin åsikt!

Och jag förstår att många blir sura när Modo får in elitseriens bästa forward, rätt eller fel är som sagt egna tolkningar men faktum kvarstår att det inte finns någon regel utan ett försök till ett 2:a gentlemens agreement när lock outen var ett faktum.

Som sagt
Kommentera

Sv: Hockeyligan - the Lockout Story
Huge: Varför tror du isåfall att Frölunda t ex inte tar in Henke när dom har ett såll som sista utpost.
Kommentera