1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

482740 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #1543668

Sv: Apropå ingenting...

Oj vad det käbblas om Steen vara eller icke vara...

Till alla gästskribenter ifrån andra klubbar än MoDo (läs TIK och BIF) vill jag ställa några hypotetiska frågor. Och det är nog spec TIK som den vänder sig till.


Ponera att Henrik Zetterberg/Nicklas Bäckström inser att han vantrivs i Schweiz/Ryssland och frågar Timrå/Brynäs om han får komma hem och spela för dom resten av säsongen eller fram tills NHL startar. Han, eller nån privatsponsor, står för i princip hela försäkringen så klubben får betala fickpengar för en toppspelare alla kategorier.

Vad skulle ni fans, och svara nu ärligt, säga om det?
Om ni hade en spelare (i 1:a alt 2:a formation) på motsvarande position skadad för resten av säsongen (ung lika länge som Samme varit borta) vad skulle ni säga då?
I det tabelläge som TIK infinner sig i nuläget. Har ni "råd" att tacka nej?

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
Salle: Skulle det där vara tänkt som en knivig fråga? Självklart skulle jag skrika högljutt för att lira Zäta. Ni och Frölunda har ju redan tillskansat er en massa fuskpoäng. Så länge dom inte dras av retroaktivt finns det knappast tunga moraliska skäl till varför Timrå - eller random annan klubb - inte skulle skaffa sig egna. Hockeyligans överenskommelse har ju inte hållit i praktiken.

Redigerad kommentar

Kommentera