1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480548 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1543680

Sv: Apropå ingenting...
Salle: Skulle det där vara tänkt som en knivig fråga? Självklart skulle jag skrika högljutt för att lira Zäta. Ni och Frölunda har ju redan tillskansat er en massa fuskpoäng. Så länge dom inte dras av retroaktivt finns det knappast tunga moraliska skäl till varför Timrå - eller random annan klubb - inte skulle skaffa sig egna. Hockeyligans överenskommelse har ju inte hållit i praktiken.

Redigerad kommentar

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...

Bragd-Birger:

"Självklart skulle jag skrika högljutt för att lira Zäta."

Vilket ungefär hela Timråboken gjorde tidigare, dvs innan kostnaden för försäkring kröp fram och klubben backade. Helt plötsligt stod Nubben och alla Timrå fans på HL sida och började skrika om "Fusklunda" och "Doping-Modo".



Kommentera

Sv: Apropå ingenting...

Bragd-Birger: näe helt rätt. Frölunda har ju använt korttidskontrakterade spelare utan att de ersätter långtidsskadade nyckelspelare.

Förstår att folk är ledsna i ögat, men att detta skulle landa i någon form av bestraffning för Modo är ju löjligt då man följt överenskommelsen till punkt och pricka. Sen att andemeningen var en annan från hockeyligan är i bästa fall "olyckligt". Dessa typer av kryphål kommer alltid att utnyttjas då tillfälle ges, och då gäller det inte bara Modo eller Frölunda eller Brynäs. Och det fattar givetvis du också. 

Hela felet i den här soppan är att Hockeyligan borde ha lärt sig från tidigare lockouter och förberett sig på ett bättre sätt, bland annat genom tydligare formuleringar och undersökt det som nu legat hos KKV och MD på förhand.

Kommentera