1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481553 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1543699

Sv: Apropå ingenting...

73Sjöbba:

Du verkar också höra till de personer som har noll läsförståelse:

"Hockeyligans nu i frågavarande beslut – ”att tidigare beslut om att endast kontraktera spelare för en hel säsong står fast, det innebär att korttidskontrakt med NHL-spelare vid en ev lockout inte är aktuellt” –innebär enligt sin ordalydelse ett generellt förbud mot s.k. korttidskontrakt, oavsett om den tilltänkte spelaren är en NHL-spelare eller inte."

Verkar som det är fler än 2 klubbar som brutit mot detta, och ser man mellan fingrarna vid dessa fall borde det inte vara så farligt att ersätta en långtidsskadad nyckelspelare med en lockoutspelare heller.

Löjligt hur man ens kan låta HL styra detta, borde vara förbundet som sätter dessa regler, HL består av en mängd klubbar som alla ser till sitt eget bästa.

Skulle vilja se ett majoritetsbeslut till nästa år att det inte är ok att ta ut driftbidrag i förskott från komunen då detta leder till ekonomiskorättvisa för de klubbar som inte har en komun som tillåter det.

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
Rytter: Fårlåt, jag har varit och jobbat ett tag. Vad sa du?
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Rytter: Hockeyligans nuvarande tystnad är intressant. Hur länge ska man hålla sig utanför diskussionen? Man äger trots allt frågan.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Fan vad jag är less på den här diskussionen...
Den leder verkligen ingenstans. Alla står på sin egen sida och ingen kommer ge med sig.

Det är fan som att läsa en diskussion mellan ett helt gäng Huge...
Kommentera