1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481559 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1543798

Sv: Apropå ingenting...
J F K: Det hela är väl rätt så okomplicerat:

Avtalet från 2006 gäller i allmänhet.
HL gör ett tillägg som gäller specifikt lockoutade spelare, ett tillägg som Bodén anmäler och rubricerar som diskriminering.
KKV går på Bodéns linje men båda får smäll på fingrarna av MD, som säger att det INTE handlar om vare sig kartellbildning eller diskriminering att HL sköter sina egna affärer genom att ex bojkotta lockoutade NHL-spelare.
Att MD samtidigt inte gör nån skillnad på lockoutader spelare och ickediton spelar ingen roll.
Det är tillägget som gäller i det här fallet, ett tillägg som både Modo och Frölunda varit med om att rösta igenom, även om man hade invändningar och röstade emot.
I min värld följer man ett majoritetsbeslut, även om beslutet ibland går emot ens egna personliga och egoistiska argument.
Följer man inte beslutet så får man vara beredd på att ta ev konsekvenser i form av bestraffning i nån form.
Hade det varit lite stake i den där Bodén så hade han hållit käften och tagit ev konsekvenser, om det nu öht blir några.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
Huge: Har du ens läst domen?
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Huge: Hade det varit någon stake i HL hade man svarat Bodén vad som gäller. Nu vet man inte själv och svarar med en massa mumbojumbo.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Huge: "som säger att det INTE handlar om vare sig kartellbildning eller diskriminering att HL sköter sina egna affärer genom att ex bojkotta lockoutade NHL-spelare."

Men snälla du, det är ju precis detta som INTE står i domen. Läs den så kanske du förstår.
Kommentera