1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481084 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1544174

Sv: GOD JUL!

Otroligt kul, inte bara för er utan även för Svensk hockey att Samuel Påhlsson äntligen gör comeback i elitserien. En grymt duktig hockeyspelare som har blivit både lite bortglömd och underskattad av många Svenskar under sin tid i NHL. Ska bli mycket intressant att se honom lira, trots att han spelar i fel lag. :)

Jag gick inte in här för att bråka, men jag måste göra en rättelse angående Franson. Någon skrev något i stil med att både han och hans agent har bekräftat att kontraktet med Brynäs innehåller någon typ av "out-klausul."

Det är helt fel. Det enda Franson har bekräftat är att han litar på att agenten sköter hans affärer på bästa sätt. Vad agenten i sin tur faktiskt har bekräftat, i radiointervju, på direkt fråga, är att man INTE förhandlade in någon out-klausul i kontraktet med Brynäs men hade förhoppningar om att man skulle kunna lösa det ändå om den situationen skulle uppstå. Tolka det som ni vill, Franson har kontrakt med Brynäs, ingen annan.

För övrigt anser jag att hockeyligans beslut är rent trams...

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: GOD JUL!
tompap71: Det var en tv-intervju jag såg Franson i.
Det finns inte en chans öht att Franson inte skulle veta hur det ligger till. Självklart lämnar han inte en sådan detalj endast till agenten, utan Franson har koll på hur det ligger till. Att han sedan svarar som han gör är för att när agenten berättade hur det låg till blev det ett sådant liv att man inte ville uppleva det igen.
Kommentera