1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481030 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1544205

Sv: GOD JUL!
J F K: Han har spelat i U18-landslaget. Han är stabilare och rejälare än Byström och även en ledartyp, skulle också ha tagit honom som komplement till den här backuppsättningen. För några månader sedan skrev jag att jag gärna skulle se Hägg i JVM men trodde det skulle bli omöjligt pga att han inte hade spelat i elitserien, men nu har han ju Es-erfarenhet och landslaget har några avbräck på backsidan. Bra uttagning.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: GOD JUL!
Peja: Ledaregenskaper och attityd köper jag. På hockeymässiga grunder är det löjligt. Byström har varit många klasser bättre i elitserien både offensivt och defensivt.
Kommentera

Sv: GOD JUL!

Peja: Kan kanske Modo ha något med det hela att göra? Att man vill ge Hägg chansen i landslaget för att få honom att utvecklas och därmed utöka bredden på backsidan då Byström är snäppet bättre (går efter att Byström är given platsen i A-laget) än Hägg? (som inte är lika given). 

Spelarkemin med en tänkt backpartner/kedjekompis kanske har något med det hela att göra? Eller så är det av den anledning som du nämner. 

Kul hursom att Hägg är med i JVM, hoppas han spelar till sig en plats i truppen! 

Kommentera