1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481545 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1548539

Sv: RE-building the future 2013/2014
J F K: Det jag vänder mig emot, ifall ryktet stämmer, är att vi inte behöver ytterliggare en liten bak. Vi behöver kraft, styrka och respekt. En ny Tolle om du så vill.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: RE-building the future 2013/2014
Lumber Jack: jag förstår hur du menar, känslan av en till liten och offensiv back. Men jag tror, om det nu är han som är klar, att han som tidigare nämnt antagligen inte är värdelös i defensiven med tanke på att han spelat i landslaget och även nu lite i KHL.
Samtidigt vet man inte förrens man ser honom. Ska som sagt vara klar för resten av denna och nästa säsong. Det skulle kunna betyda att man nu ser det som en möjlighet att bredda upp inför avslutningen och slutspelet men kanske framförallt som en värvning för nästa säsong. Att behålla Cumiskey funkar bara om han själv väljer Modo före pengarna i KHL, Schweiz, ES och garanterat några tvåvägs kontrakt från NHL.
Vi kan inte stå där med bara Regehr som producerar. Om det nu är Mikko som är klar så är känslan att det är smart av Näslund att nu bredda backuppsättningen inför slutspelet men även bygga för nästa säsong.
Kommentera

Sv: RE-building the future 2013/2014
Lumber Jack: Näslund vill ha snabba spelare på alla positioner, lika bra att du vänjer dig. Annars håller jag med dig. Vill ha en riktig gris i laget, ser lite vekt ut...
Kommentera

Sv: RE-building the future 2013/2014
Lumber Jack: Ska jag och Gurra88 komma överens och skåla, behöver vi en stor back...
Kommentera