1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481634 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #1549353

Sv: RE-building the future 2012/2013
J F K: Jag köper inte riktigt det där snacket om exerna finansiärer, knappast som att något företag rent spontant har fått för sig att erbjuda Modo ett par miljoner att lägga på en spelare under förutsättning att de används under nuvarande säsong.

Ett mer troligt scenario är väl att klubbledningen har satt sig ner och konstaterat att "Fan, trots bra spel och en topp(nåja)placering så fortsätter vi tappa publik. Det hade nog behövts ett lite längre slutspel för att säkerställa gröna siffror i år, och enligt Uffe har vi ju bara fyra backar kapabla att spela mer än 10 min/match! - Macke och Foppa, kan inte ni ringa runt till lite sponsorer och tigga extra pengar för ett nyförvärv?"

Ni skulle väl säkert inte se något fel i ett sådant agerande heller, men jag gillar helt enkelt inte agerandet. Det känns inte rätt i Modohjärtat. Dessutom känns det väl som ett tämligen kortsiktigt och ogenomtänkt agerande, ungefär som att frenetiskt försöka släcka en oljeriggsbrand med vatten istället för att stänga ner oljetillförseln.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: RE-building the future 2012/2013
Gustafsson: Du ser ju på det på fel sätt känns det som. Externa finansiärer är ju något positivt? Det betyder att det är någon annan som betalar, för en landslagsback. Sen när blev det negativt? Näe, det där köper jag inte alls. 
Kommentera

Sv: RE-building the future 2012/2013

Gustafsson:

Ett annat troligt scenario är att Uffe och Näslund snackat och att Uffe berättat att han inte anser att Ludde kan klara av mer speltid och att man vill ha någon som klarar av mer speltid. Alternativt att man vill ha en bättre back än Ludde.

Kousa kostar ingenting och gör antagligen Modo bättre. Ludde får spela mycket på en nivå som han borde klara av att spela mycket på. Alla vinner, utom kanske du.

Det kommer mera.

Kommentera

Sv: RE-building the future 2012/2013
Gustafsson: Det är i sanning ett korttidskontrakt.
Kommentera

Sv: RE-building the future 2012/2013
Gustafsson: Ta på din metallhatt du då, medan jag känner mig helt säker på att man inte agerat enligt dina konspirationsteorier.

Det som ser konstigt ut kan ju också förklaras till en del av LA Kings, som byggde på ett lag med spelskickliga och snabba backar.
Kommentera