1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481743 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #1549345

Sv: RE-building the future 2012/2013
Gustafsson: Nu tänkte du nog lite konstigt. Är en extern finansiär beredd att betala för en spelare i år, så kan man inte lägga pengarna åt sidan för att använda dem nästa år istället.
Håller delvis med om att vi hellre skulle haft en elak djävul, men nu blev det inte så. Förhoppningen är att Kousa kan avlasta Cumiskey och Regehr i pp och speltid.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: RE-building the future 2012/2013
J F K: Jag köper inte riktigt det där snacket om exerna finansiärer, knappast som att något företag rent spontant har fått för sig att erbjuda Modo ett par miljoner att lägga på en spelare under förutsättning att de används under nuvarande säsong.

Ett mer troligt scenario är väl att klubbledningen har satt sig ner och konstaterat att "Fan, trots bra spel och en topp(nåja)placering så fortsätter vi tappa publik. Det hade nog behövts ett lite längre slutspel för att säkerställa gröna siffror i år, och enligt Uffe har vi ju bara fyra backar kapabla att spela mer än 10 min/match! - Macke och Foppa, kan inte ni ringa runt till lite sponsorer och tigga extra pengar för ett nyförvärv?"

Ni skulle väl säkert inte se något fel i ett sådant agerande heller, men jag gillar helt enkelt inte agerandet. Det känns inte rätt i Modohjärtat. Dessutom känns det väl som ett tämligen kortsiktigt och ogenomtänkt agerande, ungefär som att frenetiskt försöka släcka en oljeriggsbrand med vatten istället för att stänga ner oljetillförseln.
Kommentera

Sv: RE-building the future 2012/2013
J F K: A-jun vann idag mot obesegrade Frölunda och behåller serieledningen. Anmärkningsvärt är skottstatistiken där Modo sköt noll skott i andra perioden.!
B-jun har varit obesegrade hela säsongen och spelar om en kvart....
Kommentera