1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481105 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1549539

Sv: Hockeyligan - the Lockout Story

Zappaholic:

Växjö-fansen menar att det var Rosén som tog första kontakten. Jag vet dock inte om det stämmer eller om det ens spelar någon roll.

Klubben har bara funnits i 15 år och består till stor del av gamla eldsjälar. Nu har de fått låna 256 miljoner av kommunen och värvat en massa dyra spelare för pengarna, vilket gör att de framstår som en relativt etablerad klubb, men så är det förstås inte.

Förmodligen har de total panik nu när de inser att de lär missa slutspel. Många av de spelarna som har floppat sitter på saftiga kontrakt. Det blir intressant att se hur de ska lösa detta.

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Hockeyligan - the Lockout Story
Bad_Brett: vem som tog första kontakten kan jag inte med säkerhet säga, men rosen hade väl en flickvän som var sjuk, typ epilepsi eller liknande och man ville komma närmare familj osv då sjukdomen var eller blev värre. Detta kan ju ha varit en mörkning för att få lämna AIK, men varför skulle han vilja lämna den klubb som gett han enormt förtroende och blev poängkung?
Växjö betalade ut rosen, säg ha kostat 5 mille och att rosen skrev på för 5 år vilket kanske vittnar lite om att han faktiskt ville hem till Växjö.
Kommentera