1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480177 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1552645

Sv: Hockeyligan - the Lockout Story
Icing-Ove: Neverending story detta. Jag förstår ju att ni inte gör nån affär alls av det. Enligt er har ni ju bara agerat "by the book". Men de klubbar som valde att inte plocka in NHL-spelare och som tycker att ni vunnit fördel iom att Steen som etablerad NHL-forward plockades in precis som Ståhlberg och Duchene i Frölunda är förstås av en helt annan åsikt.

Ni har säkert inte gjort nåt fel alls, ni har bara gjort vad som är bäst för MoDo, bla, bla, bla. Dock så ger det en rätt bitter eftersmak att ni inte följt gängse mönster utan istället agerat helt enligt erat ego utan att ta hänsyn till vad en klar majoritet av ES-klubbarna gemensamt beslutat.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Hockeyligan - the Lockout Story

Dream Team:

Just det faktum att man "röstade" mot NHL-lockoutade spelare av den anledning att man inte ville att motståndarna skall kunna få möjligheten att bygga ett starkare lag, brukar vara ett argument som de flesta smarta undviker att nämna.

Det blir så lätt kontroveriellt att syftet var att snörpa andra lags slagstyrka som starkaste argument. 

Det ter sig så egocentriskt när man hävdar att det är orättvist att ett annat lag kommer att få för bra spelare och att det inte borde vara tillåtet. Speciellt om man tillför att det går bra att värva dåliga spelare i stället, ifall ni hittar några. (Gozzi var ju ganska tydlig med det.)

Flera av de som protesterat vildast (av HL-medlemmarnas representanter.) mot Modo och Frölundas LO-spelare har dock inte tillhört de smartaste av typer.

Redigerad kommentar

Kommentera

Sv: Hockeyligan - the Lockout Story
Dream Team: ungefär samma bittra eftersmak som att rösta för att förbjuda vissa sorters spelare bara för att samma majoritet som röstade för förslaget inte hade något att vinna på de.
Att ens börja rösta om något så urbota jävla korkat är en höjdpunkt i sig och då ej ur en positiv synvinkel
Kommentera