1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

478919 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1552691

Sv: Hockeyligan - the Lockout Story

Dream Team:

Just det faktum att man "röstade" mot NHL-lockoutade spelare av den anledning att man inte ville att motståndarna skall kunna få möjligheten att bygga ett starkare lag, brukar vara ett argument som de flesta smarta undviker att nämna.

Det blir så lätt kontroveriellt att syftet var att snörpa andra lags slagstyrka som starkaste argument. 

Det ter sig så egocentriskt när man hävdar att det är orättvist att ett annat lag kommer att få för bra spelare och att det inte borde vara tillåtet. Speciellt om man tillför att det går bra att värva dåliga spelare i stället, ifall ni hittar några. (Gozzi var ju ganska tydlig med det.)

Flera av de som protesterat vildast (av HL-medlemmarnas representanter.) mot Modo och Frölundas LO-spelare har dock inte tillhört de smartaste av typer.

Redigerad kommentar

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Hockeyligan - the Lockout Story
NuMo: Det ter sig månne egocentriskt att hävda orättvisa som ett argument, precis som du säger, men när det dessutom är ett majoritetsbeslut hos Hockeyligan man har i ryggen känns det ganska vattentätt.
Kommentera

Sv: Hockeyligan - the Lockout Story
NuMo: Jo, jag förstår rimligheten i vad du skriver och säger inte emot. Däremot grundar ju du din egentligen din tes på helt egna slutsatser: 

"Just det faktum att man "röstade" mot NHL-lockoutade spelare av den anledning att man inte ville att motståndarna skall kunna få möjligheten att bygga ett starkare lag, brukar vara ett argument som de flesta smarta undviker att nämna."

Slutsatser som jag visst håller med om att de kan stämma iom att det är så man "brukar resonera". Men du står ändå och faller med att du (och säkerligen de allra flesta) egentligen inte har nåt annat argument än sina egna slutsatser.

Redigerad kommentar

Kommentera