1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480538 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1557852

Sv: Anders Forsberg klar för Modo?
spud: Oerhört märkligt agerat av Skellefteå. Är det någon tränare i den här serien som är proffsig nog att fullfölja sitt uppdrag torde det vara Anders Forsberg. Blir inget SM-guld till Schtaan i år heller...
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Anders Forsberg klar för Modo?

Nieminen:

Hahahaha! Är detta ett skämt? Skellefteå krossar allt motstånd och ser äntligen ut att ta sitt välförtjänade SM-guld... Och då sparkar man succétränaren? Snacka om storhetsvansinne.

Det är ju likadant varje år, både med spelare och tränare. Man kan tycka vad man vill om det, men det är så det fungerar.

Kommentera

Sv: Anders Forsberg klar för Modo?

Nieminen: På ett sätt kan jag förstå att de är besvikna. Anders har hela tiden pratat om att de ska snacka om det under SHG uppehållet. Och så är han redan klar för en annan klubb nu. Det är inte bra. Men sen vet man ju inte hur snacket gått bakom kuliserna så det är ju omöjligt att döma. Men det är fortfarande väldigt konstigt.

Om han nu är klar för oss, och att det är Alavaara som ska vara ass. Då hoppas jag att Alavaara har Robetssons aggresioner i sig. För det tror jag Forsberg behöver bredvid sig. En person som kan vända upp och ner på stället om det inte funkar.

Kommentera