1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

484900 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #1558086

Sv: Anders Forsberg klar för Modo?

Sawchuk: Många pratar om att Garpenlöv ska flytta till Skellefteå nästa säsong. Stämmer det och att han skriver en minst sagt enögd krönika i aftonbladet idag så är det faktiskt riktigt uselt. Jag trodde faktiskt att Garpen hade mer integritet än så.

Det där med att Forsberg skulle varit oengagerad kan ju inte gärna Gaarpen veta, utan är ren ryktesspridning...

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Anders Forsberg klar för Modo?

J F K:

Höll på att sätta kaffet i halsen när jag läste den där artikeln. Har aldrig gillat Garpenlöv, tycker att han har gjort ett rätt uppblåst intryck om jag ska vara ärlig, men det där slår ju alla rekord.

Hela artikeln är ju baserad på lösa rykten och skvaller. Han väljer att enbart ta upp argumenten från Skellefteås sida och gör inte minsta försök att vara objektiv. Till viss del kanske det kan förklaras med att gamla ishockeyspelare inte nödvändigtvis är experter på källkritik, men just ryktet om att han är aktuell för att tränna Skellefteå gör ju det hela närmast surrealistiskt.

Tyvärr tror jag inte att det är helt ovanligt att tränare raggar jobbb på det här viset. Jag har länge misstänkt att "Strumpan" försöker utnyttja sin position som expert i TV för att ragga nya arbetsgivare. Under den period alla andra sågade MoDo, hyllade han klubben i Hockeykväll. Och när Djurgården var riktigt nere i träsket och Challe sades hänga löst, dröjde det inte länge innan han började svamla om vilket härligt lag Djurgården hade.

Sedan har vi såklart Boorken, men han är åtminstone oftast ärlig med vilka lag han skulle vara intresserad av att träna.

Kommentera

Sv: Anders Forsberg klar för Modo?

J F K: Garpen muppar rätt mkt där måste jag säga.

"Skellefteå har jobbat fram tydliga arbetsbeskrivningar för sporten där man har en NHL-liknande modell där Lasse Johansson blir en general manager som ska jobba närmare tränarna och spelarna.

Ett nytänk som ligger i linje med hur Skellefteå vill jobba i framtiden där man hela tiden vill utvecklas som förening."

Nytänk, javisst. Men inte fan ska han komma å tro att det är nå påhitt från Skellefteå.

Kommentera