1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480191 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1558162

Sv: Anders Forsberg klar för Modo?

Ganska klent med pressande frågor bland våra "kritiskt granskande" journalister. Här får man en möjlighet att pressa Bert Robertsson på hans roll i sparkandet av sin överordnade huvudtränare, men icke. Man kunde även har förväntat sig frågor som ger exempel på hur den påstådda dubbla lojalitet tagit sig i uttryck, men nada.  Lindquist tassar försiktig på i ulltofflorna, rädd för att kliva på någon rutten liktorn.

Bjöd han Robertsson på en fika sedan, eller kanske t.o.m på en pubrunda med Expressens representationskontokort.?

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Anders Forsberg klar för Modo?

Lumber Jack: När Brithén sparkades från Modo för en herrans massa år sedan så var föreningen helt tyst. Inget snack som nu följer Anders sparkning. Jag vet att Modo ansåg att det fanns väldigt goda skäl (inte själ Gurra) för varför Brithén fick gå under säsongen, men man valde att lägga locket på. SAIKs hantering har helt enkelt lämnat en rätt bitter eftersmak och allt snack om professionalism gällde tydligen inte.

När det handlar om skuldfrågan i mycket har jag valt att lägga mig ganska lågt. Varken vi, Garpenlöv (såvida han inte skrivit på och har riktigt inside) eller journalister har full koll. Därför blir det lite patetiskt att uttala sig starkt i de frågorna.

Kommentera