1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

483455 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #1558249

Sv: Anders Forsberg klar för Modo?
Berka: Du blandar äpplen och päron. Jag vet att du blivit Forsbergs största fan innan han ens gått ut med att han ska träna Modo, låt gå för det. Men försök se igenom Modocyklopet EN gång. Sagt det  och säger det igen, det gör honom inte till en sämre tränare, men agerandet är märkligt och Skellefteås åtgärder befogade och nödvändiga.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Anders Forsberg klar för Modo?

Gurra88: Du vet inte om han ska till modo inte jag heller å jag skiter fullständigt i gubben så sluta hitta på att jag är nån jävla fan av ett annat lags tränare för det är jag definitivt inte, har du förstått???

Sen Hur fan vet du att forsberg har gjort detta som påstås, du har ingen jävla aning och absolut inget bevis eller nån säker källa som styrker öht. något som du påstår.

Om saiks åtgärder är befogade kan vi börja diskutera när sanning kommit fram eftersom varken du eller jag vet vad som har hänt.

skillnaden mellan oss ÄR ATT DU PÅSTÅR ATT DE FORSBERG GJORT ÄR SANT EFTERSOM EN KLUBB SOM SAIK ALDRIG SKULLE HITTA PÅ NÅGOT , ja det kanske är så men du har igentligen ingen aning utan det är din sketna gissning, jag och de flesta här dömer inte forsberg men heller inta saik utan vi ventilerar olika scenarion, men eftersom du har en bestämd åsikt så blir alla våra argument mot din teori de enda du väljer att svara på vilket får oss att framstå som att vi skyddar forsberg för att han ev ska till modo i din lilla bubbla!!

Du ska väl absolut inte snacka om cyklobÖgon när du själv kanske är hela hockeysnacks mest trångsynta skribent, ja till och med mer envis i sitt vetande än huge.

Sen kan du gensat sluta med dina jävla översittarfasoner som "din favorit" "eran favorit" "din största fan" sånt skriver du bara för att du ska verka överlägsen i debatten och för att göra andra förbannade.

Detta var mitt sista inlägg till dig då jag ägt dig under hela debatten och du har försökt ta omvägar, peka på gissningar och påstått att jag är forsbergs största fan, FAST jag aldrig skrivit ett ord om att jag diggar gubben annat än att jag tycker det är en fantastisk tränare i saik, trots detta har jag konsekvent pekat på att ingen vet sanningen utan det kan vara si eller så från båda håll, men du vägrar inse att du är totalt ägd av alla och fortsätter bajsa ner allt å alla med dina gissningar.  Så härmed slutar just våran debatt om forsberg.
 
lycka till i brynäsboken
Kommentera

Sv: Anders Forsberg klar för Modo?

En krokodil har små öron och stor käft.

Kommentera