1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481253 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1558519

Sv: Anders Forsberg klar för Modo?
Alisandali: Jag har mobilen väldigt nära till hands:) Idag har jag dessutom varit ledig.. Men nu ska jag runda av för dagen.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Anders Forsberg klar för Modo?
Gurka89 vinklar alla svar så det ska passa hans ego!

Han har en åsikt där af är ett svart får begrundat på att han fått sparken och ett löst ryckte från en lokaltidning som dementerats från alla håll. Men hans åsikt är hans och helt okay att ha!

När sen andra har en annan åsikt så är den ju direkt fel enligt gurkan och dom som är av denna åsikt har den bara för att af enligt lösa rykten placeras i modo och dessa bara vill skydda sin eventuella nya tränare.

Min frågan är varför kan inte alla få ha en åsikt, varför är andras åsikter fel ,är det otänkbart att man kan ha en åsikt om något som inte berör ens egna klubbmärke?
Gurkan har ju en åsikt och skulle vi lägga oss på samma nivå så skulle vi kunna påstå att han bara har denna åsikt om af för att gurka hatar allt som relateras till.

Guran har ju nu i 2 dagar debatterat för varför han tycker af gjort fel, och alla respekterar hans åsikt fast ingen håller med.

Andra har en annan åsikt men då direkt blivit påtalad att dessa är tokfel och att vi bara är löjliga och enögda då vi endast har den åsikten för att Forsberg kan vara på väg till oss.

Varför kan du Grunka88 inte bara sluta, du förstör så otroligt mycke här, du skapar dålig stämning och ingen, absolut ingen vill läsa det du skriver, du är en sådan som bara är ute efter att trycka ner folk för att smörja ditt eget ego, dina vinklingar är direkt nedlåtande mot andra och du vill få andra att känna sig värdelösa.

Jag och alla andra vill kunna ha en åsikt om vad som helst utan att du ska tala om för oss varför vi har den åsikten
Kommentera