1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481480 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1578214

Sv: RE-building the future 2013/2014

Gidde: Tyvärr är det nog historien i ett nötskal. Nu ska han alltså gå till FBK som förmodligen behåller de flesta backarna förutom Lee och tar tillbaka Frögren. Sanny är nog slut, men Klefbom är tillbaka om han inte drar till NHL.

Nej, tyvärr. De hade det nog funnits en sju-åtta lag att gå till om man vill utvecklas, men nu väljer han det som han kommer att ha svårast att ta en backplats i. Det är så trist att pojken har så kopiöst dåliga rådgivare (farsan och agenten).

Givetvis kan Ludde spela sig till en plats ändå, men som sagt så tycker jag att det är ett kopiöst korkat val.

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: RE-building the future 2013/2014

J F K: Frågan är ju dock om itne även Dallas gärna ser att han spelar i FBK? Klart att Ludde själv väljer klubb, men om han ska välja mellan FBK och Växjö så ringer nog gärna Dallas och säger att "du gör som du vill men VI ser GÄRNA att du väljer FBK". Om man ens har den friheten?

Varför Dallas kan vara FBK kåta är lätt att förstå, kolla bara vilka backar dom levererat senaste 3-4åren. Tillfälligheter? Ja mkt möjligt.

Kommentera

Sv: RE-building the future 2013/2014
J F K: Byström kommer aldrig att spela till sig en ordinarie plats bland top 6.
Slutar väl med att han blir 8:e back och kommer då klaga till loob att han vill spela 1:a eller 2:a backpar annars tänker han dra.
Kommentera