1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481243 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1588656

Sv: Luleå Hockey - MoDo hockey 2013 09 21 16:00

J F K: Vad snackar du för skit, det var du som började de uttjatade snacket om hur bra skröder är i VM och hur många mål han gjorde som barn, och att han alltd gör massa poäng!!

Är det så att en spelare alltid är likabra,ungefär som att "den funkade ju igår så den bör funka idag" ?

Skillnaden på dig och mig är att jag ser när en spelare inte kommer leva upp till förväntningarna innan, medans du och några till är helnöjda tills det redan är för sent.

Jag har för längesedan påpekat att skröder inte kommer vara ens i närheten av sitt fjolår, han gör heller inte fler än 10 mål

jag har för längesedan sagt att lööf kommer kunna bli årets utropstecken

Jag sade redan förra säsongen att Modo bör satsa på sockan/ullmark och dumpa starky eftersom dessa 2 kommerklara A-lagspel, trots detta fick jag skit från alla på detta forum.... 

Är det någon som genomskådar någon så är det jag som genomskåder din okunskap.

Trevlig kväll

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey - MoDo hockey 2013 09 21 16:00

Berka:

"Skillnaden på dig och mig är att jag ser när en spelare inte kommer leva upp till förväntningarna innan"

Ja det är klart, går man in till varje säsong och säger att en spelare är slut så kommer man tillslut att få rätt. Angående skröder så leder han just nu på poäng över dig ganska överlägset så många gånger han motbevisat dina synpunkter.

Håller med att Skröder är på väg nedåt i karriären och jag tror inte heller att han kommer vara i närheten av  sin poängbästa säsong. Men att vi skulle vara ett bättre lag utan honom köper jag inte.


Kommentera

Sv: Luleå Hockey - MoDo hockey 2013 09 21 16:00
Berka: Det var ju samma sak förra året. Skröder slut osv... Jag anser att han varit så att han förtjänar en ordentlig chans. Alternativet är att plocka in juniorer som inte är redo ännu...
Jag tycker alltså inte att Skröder, Tambellini, Hensick och ett par till visat sig från sina bästa sidor ännu, men jag tror att utan dessa på banan kommer vi inte bli bra i vinter... Vi måste ha tålamod helt enkelt.
Kommentera