1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481166 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1588740

Sv: Luleå Hockey - MoDo hockey 2013 09 21 16:00

Rytter: Nu har du tyvärr fel igen, han har aldrig motbevisat mig!

Jag har påpekat att han varit blek, och slut, sett omotiverad ut etc. och vad är din tolkning av per åge det 2 senaste säsongerna?

Du är som JFK, du ser målena i kolumnen men du glömmer allt annat, det som kallas spelet hockey.  Skröder är långsam, han jobbar i en cirkel, han slår 3-4 indianare varje match och han ser åksjuk ut, han tar skott i possitionsfel och han älskar att slänga puckar bakom ryggen, detta gör inte att medspelarna blir bättre! detta har pågått en par-tre säsonger, skillnaden är tidigare att han haft en sundström brevid sig som trots en liknande formkurva ändå lyckats göra en hel del poäng utan att för den delen spela speciellt bra ibland.

Modo är ett sämre lag utan skröder "no doubt" men man är (idagsläget) ett bättre lag där han inte spelar i en leading lines

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey - MoDo hockey 2013 09 21 16:00

Berka:

" Nu har du tyvärr fel igen, han har aldrig motbevisat mig!

Jag har påpekat att han varit blek, och slut, sett omotiverad ut etc. och vad är din tolkning av per åge det 2 senaste säsongerna?"

Min tolkning är att det är en spelare som gjort 51p och 35p på de två senaste säsongerna. Ett av åren hade han dessutom väldigt bra +/-, han får gärna vara hur han vill så länge han visar upp dessa siffror.

Tycker verkligen att detta är att motbevisa dig när du påpekar att han är varit blek, slut och omotiverad de senaste 2 säsongerna.

Siffrorna talar dessutom sitt tydliga språk, de senaste två åren hade vi inte klarat oss utan honom, och jag tror att han kommer vara viktig för oss även i år. Dock inte lika framträdande som tidigare år. Kom ihåg att serien är 55 matcher och inte 4.

Kommentera