1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481230 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1588745

Sv: Luleå Hockey - MoDo hockey 2013 09 21 16:00
Berka: Ny tränare, helt nytt spelsystem och många nya spelare. Jämför med exempelvis Luleå som har samma tränare, samma spelsystem och samma stomme. Tro fan att det tar mycket längre tid för oss att få ihop det.
Sedan är det svårare för leading Lines. Juniorerna går på entusiasm och frenesi. Det är mycket lättare och därför är det nästan alltid så att dessa ser bäst ut på hösten.

Självklart tycker jag inte Skröder var brs idag heller. Däremot tror jag aldrig vi går långt i vår utan sådana som honom. Därför måste vi ha tålamod enligt snudd på alla Här utom Berka.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey - MoDo hockey 2013 09 21 16:00
Lööv bäst i Modo idag och sammantaget bäst hittills överhuvudtaget.
Sockan var inte på tå idag, Ullmark på tisdag mot Frölunda får man anta.

Att Skröder är iskall är väl inte oväntat? Vansinnigt att någon ens kan reagera på att Per-Åge inte ser bra ut, efter fyra matcher, det gjorde han senast 2008. Han kommer igång allt eftersom naturligtvis.

Kempe fortsatt dålig precis som Hensick. Betydligt mer oroande dock att Kempe är så blek, man är nog beredd på att Amerikanerna behöver lite mer tid på sig.

Spina fortfarande lika bedrövlig. Tror att han är tre gånger så bra som han är, fortfarande.
Märker man inte själv till slut att man inte är speciellt bra, när man inte lyckas göra bra saker?
"Spina ser pigg ut", den är så jävla skön. Klart han ser pigg ut, har han ju alltid gjort. Alla förstår dock inte att det inte går ut på att åka så fort man bara kan, man måste åka i rätt riktning också.
Näe, han duger inte helt enkelt.
Kommentera

Sv: Luleå Hockey - MoDo hockey 2013 09 21 16:00

J F K: Snacket med att det tar tid för att man inför nya spelsystem, efter 2 månader så tycker jag det är mycke bull, man tränar 2 ggr per dag och halva laget har direkt vana av olika spelsystem. att hela tiden påstå att juniorerna gör si och så pga av frenesi osv är ochså en delad mening, Jag tycker att juniorerna, är mer skärpta, man jobbar konsekvent i offensiv zon, man har alltid en forward med i defensiven, samt att man levererar framåt, DET är enligtt mig inte pga av frenesi utan för att man helt enkelt är duktiga och spelar sina roller bättre än många andra. (sen kan det bli naivt, men det är helt pga. saknaden av rutin)

Men okay vi kör på din linje, tålamod med gamla stjärnor är framgång, vi har varit ett strykgäng (bortsett från vissa stunder ifjol) så du har verkligen vatten på din kvarn 

Kommentera