1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481250 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1588778

Sv: Luleå Hockey - MoDo hockey 2013 09 21 16:00

Berka: Nog vet man vad man ska göra, men det är en sak på papperet och en helt annan sak med en motståndare och i SHL-tempo. Jag tycker absolut inte man kan säga att spelsystemet sitter, utan det kommer att ta betydligt längre än såhär. I SAIK hade man första året mest bara satt offensiven för att under år två under Forsberg även ha en bra defensiv.

Problemet är att hockey går så fort att man inte hinner "tänka". Det måste liksom sitta i "förlängda ryggmärgen" de beslut som ska fattas och så fort nöter man inte in hur man ska agera i varenda situation.

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey - MoDo hockey 2013 09 21 16:00

J F K: Jag kan nog tycka att det finns en tydlig spelide och att man spelar efter den, sen kan många nog utveckla sitt personliga spel och det gäller nog alla spelare i alla lag.

Modo har inget guld-material det måste man ha i åtanke och med det sagt så tror jag att vi kan vänta oss mer av transatlanterna och skröder men att vi förmodligen kommer slåss om de sista slutspelsplatserna.

Föresten så tycker jag Adrian kempe och albin carlsson spelade övertygande trots att man kastats i i de hela, mycket possitivt =)

Kommentera