1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481297 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1591694

Sv: Örebro - Modo 5/10 -2013

ULTIMAVICI: Bra intiativ, satt precis och bollade med Lumberjacks och MTS om att starta en insamling under morgondagen men det är ju perfekt att du satt bollen i rullning! Jag vet inte hur du tänkt arbeta för att marknadsföra insamlingen men har fått fram några punkter som kan vara bra att jobba efter.

* Massmail till i första hand till de företag som redan sponsrar MoDo Hockey för att sedan jobba sig igenom företag i hela kommunen stora som små så gott det går.

* Styra upp med MoDos marknadschef att det läggs ut informationslappar om insamlingen i samtliga loger under MoDos hemmamatcher.

* Ordna med att det sätts upp lappar på de största arbetsplatserna i kommunen, t.ex. Husumfabriken, Bosch i Mellansel, BAE osv.

* Blada in informationsblad i matchprogram alt. se till att det trycks i programmet om hur man går till väga för att bidra till insamlingen.

* Skrammel med hink under matcherna.

* Försöka jobba in en fotografering med Näslund, Foppa, Svartvadet eller liknande där de lägger ett bidrag för att sprida budskapet, folk kollar alltid en extra gång när de är inblandade.

Södertäljes fans drog förra säsongen in 500 000:- på en vecka för att kunna värva backen Cam Fowler (http://www.sodertaljesk.se/page.asp?PageID=217) , det bör inte vara någon omöjlighet för denna insamling att nå minst samma nivå.

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Örebro - Modo 5/10 -2013
popcorn: Ang. Informationsblad i FC har jag redan mailat och frågat! Har dock ännu inte fått svar!
Kommentera

Sv: Örebro - Modo 5/10 -2013
popcorn: Mycket bra punkter! Har redan kontaktat de flesta jag kan komma på som kan sprida ordet! Hoppas att fler här hjälper till!
Kommentera

Sv: Örebro - Modo 5/10 -2013
popcorn: Ett tips är att även vända sig till företag i härnösand där majoriteten av alla hockeyintresserade är modoiter, typ Com hem som har runt 600 anställda och de flesta är ungdommar och där hockey ofta är heta samtalsämnen.
Kommentera