1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481269 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1591722

Sv: Örebro - Modo 5/10 -2013

Åke Westerlind: Varför är det en eldsvåda då? Jo för man har inte gjort rätt arbete innan.

Ligger grunderna rätt så uppstår inte eldsvådor och vi blir långsiktigt framgångsrika. Det är jävligt lätt att hamna i en sits där man som ledare släcker bränder och framstår som hjältar. Men det är i mina ögon det svagaste ledarskapet, där man inte skapat den korrekta organisationen som tillåter en brand ens startar.

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Örebro - Modo 5/10 -2013

spud: Här handlar det om att man i princip redan använt sin budget och det dyker upp en möjlighet som inte var möjlig tidigare. Det låter jättebra att man ska ha en organisation som inte tillåter att en brand startar, men i realiteten går det i princip inte att planera för någonting sådant här.

Skulle man innnan säsongen handlat sämre (billigare) spelare så att det fanns en stor slant pengar över till sådana som Cumiskey och Salmela? Jag tycker inte det, för jag tycker att man ska ha en trupp klar tills man går på is. Nu har våra nordamerikaner inte varit så bra som förväntat och det är extremt lätt att sparka in öppna dörrar och säga att vi inte skulle värvat dessa, men innan vi hade facit på hand så VAR det bra värvningar allihopa.

Min poäng är att det inte går att ha en sådan här sak planerad. Vi hade en plan för att ta in Cumiskey, men hur i hela friden skulle Marcus och Peter ha planerat för att ta in en andra back? Skulle de köpt billigare spelare än Hedman och Lööv???

Kommentera