1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481368 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1591737

Sv: Örebro - Modo 5/10 -2013

Monno:

Tycker att Salmela inte har så mycket mer att bevisa. Det avtryck han gjort på sina få matcher räcker. Tänk på att han inte ens är i full matchform och spelar med ett för honom helt nytt lag, detta gör att jag inte har några tveksamheter där. 

Det är en klassback som jag tror skulle göra mer nytta i vårt lag än Kyle ifall valet står mellan dessa två.

Att han sedan är försupen vet knappast du och jag något om. Verkar ju vara delade meningar om varför han fick sparken från Ryssland.

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Örebro - Modo 5/10 -2013

Rytter: Nä men nu var ju mitt exempel eller vad man ska säga på hur man skulle ha agerat innan man visste något om Salmela.

Alltså om man var villig att riskera missa en Cumiskey där man vet precis vad man får och istället satsa på (ryktemässigt försupen finne från ryssland) Salmela?

Tror inte många tagit den risken. Men det är ju jävligt lätt att sitta i efterhand och säga att det vore det rätta. =)

Kommentera

Sv: Örebro - Modo 5/10 -2013

Rytter: Som jag sa. Jag skrev redan efter Salmelas första match att jag tror att han blir nyttigare än Cumiskey, men det återstår att se. Cumiskey kommer med frånvaru av slashingar och hakningar bli ännu mer svårstoppad än ifjol för övrigt.

Det är som sagt så många parametrar vi inte vet om. Sannolikt hade man inte ett särskilt stort fönster i tiden med Cumiskey. Skulle man då chansat på Salmela så kan man mycket väl stått utan någon av dem i slutändan. Då tar jag oerhört mycket hellre Cumiskey än ingen alls...

Salmela hade fler anbud tidigt, men han gick till Modo. Då handlade det om att han verkade vilja spela sig i form innan han på allvar övervägde var han skulle spela. Jag tror alltså att det inte bara var Modo som tvekade, utan även Salmela själv som var osäker på var han stod och hur han vill spendera säsongen.

Kommentera

Sv: Örebro - Modo 5/10 -2013

Detta känns inte bra: 

http://www.aftonbladet.se/sportbladet/hockey/sverige/shl/hv71/article17612615.ab

Börjar HV att frigöra löneutrymme för att kunna lägga bud på Salmela? Dom behöver ju en ersättare för Karlsson som är långtidsskadad. Sedan lär dom väl få ut delar av Karlssons lön från försäkringar?

Kommentera