1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481320 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1591742

Sv: Örebro - Modo 5/10 -2013

Rytter: Som jag sa. Jag skrev redan efter Salmelas första match att jag tror att han blir nyttigare än Cumiskey, men det återstår att se. Cumiskey kommer med frånvaru av slashingar och hakningar bli ännu mer svårstoppad än ifjol för övrigt.

Det är som sagt så många parametrar vi inte vet om. Sannolikt hade man inte ett särskilt stort fönster i tiden med Cumiskey. Skulle man då chansat på Salmela så kan man mycket väl stått utan någon av dem i slutändan. Då tar jag oerhört mycket hellre Cumiskey än ingen alls...

Salmela hade fler anbud tidigt, men han gick till Modo. Då handlade det om att han verkade vilja spela sig i form innan han på allvar övervägde var han skulle spela. Jag tror alltså att det inte bara var Modo som tvekade, utan även Salmela själv som var osäker på var han stod och hur han vill spendera säsongen.

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Örebro - Modo 5/10 -2013

J F K:

Håller med! Nu har vi facit så då är det lätt att säga att vi skulle väntat med Cumiskey för att rikta in oss på Salmela.

Som du säger var nog beslutet kring Kyle tvunget att tas snabbt och sett till rådande omständigheter och risker (att inte få någon av dem) så var det ett korrekt beslut.

Hoppas att Salmela trivs med Modo och att det är värt något att vi faktiskt ger honom chansen att spela sig i form och ta mycket med istid. Detta kanske kan göra att vi lyckas behålla honom ifall han skulle få högra anbut från nått SHL lag.

Kommentera