1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481012 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1593288

Sv: FBK-MoDo 2013-10-12

ULTIMAVICI: Jag instämmer, alla utvisningar var riktiga, men det blåste bara åt ett håll i 3:e och det höll på att kosta oss dyrt. Såg även ryggknuffen på kc, tycker inte det var snyggt men tyvärr inte ovanligt.

Tycker domarna gör en hel del förbryllande domslut som jag satt och retade mig på. När modo hade 3 st i utv. båset och modo precis rensar ner pucken i fbk zonen så kommer första modoiten in, en miss av båspersonalen som släpper ut torp som inte ska få komma ut förens vid nästa avblåsning, domarna blåser av och rättar till misstaget men man flyttar upp tekningen i mittzonen fast pucken vi d avblåsning låg bakom förlängd måljinje i färjestads zon, varför kan man undra?

Vid en tekning mellan kfop och wallin i modo´s zon så går wallins klubba av vid tekningen, då blåser domaren av och teken går om, varför?

Vi ett tillfälle skall modobacken lägga ut pucken ur egen zon, den styrs på fbk spelares klubba vid sargens passningsficka och ut över sargen, tekningen skall då flyttas till närmaste tekningspunkt utanför anfallande lags anfallzon, men inte denna gång.

 "Om ett spelstopp orsakats av en anfallande spelare i hans anfallszon ska 
nästföljande nedsläpp ske på närmaste tekningspunkt i neutrala zonen."

Det är mycket sådanhära små saker som retar mig nå jävulskt, inge jättegrejer, men det är så genomskinligt partiskt att man sitter ju bara å skrattar åt de

Kommentera