1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481015 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1593353

Sv: FBK-MoDo 2013-10-12

Fy Jäsiken så underbar seger igår! O ffa då Fuskestad försökte alla deras kända trick för att vinna, som alltid i hemma i varglyan.

Nån somn sett sekvensen, o kan förklara varför Possler fick för diving, när han blev fälld? Som jag uppfattar det, var det ju rätt grov fällning, o domaren blåser o pekar på FBKaren. Efter lite kackel mellan domarna o FBK's vanliga gnäll, blir det också diving för Possler. Kan nån förklara, för mig som inte kan (vill) förstå?

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: FBK-MoDo 2013-10-12
zigge: Det var i den situationen som jag förstod att det skulle bli en jobbig kväll! Att vi vinner över såväl FBK som domarna är ett otroligt styrkebesked!!
Kommentera

Sv: FBK-MoDo 2013-10-12

zigge: Domarna vill ha det till att han förstärker.

Det är en vansinnig, ska vi kalla det kapning för det var ungefär vad det var och possler kanske förstärkte det hela men det kändes mest som att det var för att inte krossa båda knäskålarna.

Att possler åker ut är enligt mig tjänstefel då slashingen som det väl rubricerades som från OKT var så våldsam och solklar att han hade stått på näsan med benen i luften oavsett om han inte förstärkt situationen.

Redigerad kommentar

Kommentera