1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480171 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1598659

Sv: MoDo - Skellefteå 13-14

McFire: Den ena tabloiden - aftontrasan - vevar upp lögnerna mot ANders Forberg, genom att tomas Schrek ros gör gratisreklam för Bagdad Bob Fahlmans senaste ljugbok, där han i vanlig ordning "vet" att AF försökt värva SkAIK-spelare, men "kan inte röja namn". 

Den andra tabloiden - sexpressen - låter AF svara på påhoppet från aftontrasan.

Och bert kärringen robertsson sitter och vräker ut krokodiltårar och påstår att AF/sexpressen säger att "gruvarbetarna i Skellefteå" kallas för lögnare!

Vadå? Gruvarbetarna har inte sagt något. De som sagt något är bert brutus robertsson, hans brutus wallsson, stefan brutus klockare och Lasse brutus Johansson. 

Som vanligt säger de att "AF har försökt värva spelare" men kommer inte med några bevis. Som alla vet viskade de i våras att AF försökt värva Oscar Möller och Bud Holloway och båda dessa har offentligt och tydligt klargjort att det aldrig skett. 

Så nu är det "hemliga spelare" det handlar om.

Patetiskt.

Skaik-ledarkvartetten ville bli av med AF för att själva ta äran. De var avundsjuka helt enkelt. Och behandlade AF taskigt sista säsongen, när Lasse brutus J ens vägrade svara AF om han skulle få jobba kvar trots att AF begärde besked gång på gång, eftersom bortåt 20 andra klubbar i Sverige, USA, KHL och andra länder ville ha honom.

Sedan hittade de på att sparka honom och han fick 40 minuter på sig att tömma skåpet, eftersom han inte SMSat Lasse J att han bestämt sig för Modo nästa säsong - samtidigt som Lasse J vägrat erkänna dag efter dag, vecka efter vecka, månad efter månad att han tillsammans med de andra förberedde en palatsrevolutionen för att själva ta äran. 

Hedersmannen Anders Forsberg går vidare med lyft huvud. Kärringen, Bagdad Bob och de andra brutus-miniorerna ska bara skämmas.

Redigerad kommentar

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: MoDo - Skellefteå 13-14
Sven.Savage: Kolla in Sanny Lindströms kroppspråk när studion klipps in... Och PR32's min...

PRICELESS



Kommentera

Sv: MoDo - Skellefteå 13-14
Sven.Savage: Man får höra sanningen av barn och lulingar... :-)


Kommentera

Sv: MoDo - Skellefteå 13-14
Sven.Savage: Hade jag kunnat hade jag skrivit så bra. Ibland är det tur att det finns lulesupporters,
Kommentera