1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481027 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1600566

Sv: MoDo - Leksand 26 / 11
J F K: Jag förstår faktiskt inte varför hensick skulle vara sämre än tambo som center?!

Tambo är komplett en bättre spelare och just nu känner iaf jag av det jag sett av han tidigare är att mido inte utnyttjar hans offensiva talang , hans skott är hans signum och det är i en friare roll det är som bäst, nu blir han uppbunden att sköta defensiven och kan inte få ut sin offensiva kvalité, dessutom har han inte lirat center tidigare.
Hensick å sin sida ÄR center bland annat och han är för långsam och futtig för att vara ett hot framåt men med en strikt defensiv roll tror jag han kommer bli till större nytta för som han är nu deltar han knappt i spelet, jag tänker mig en Sundström roll typ.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: MoDo - Leksand 26 / 11

Berka: Hensick var ju för dålig för att få fortsätta spela center, han började ju där men när det blev allvar fick man ta bort honom.

En "Sundström roll" kan han ju helt omöjligt ta, eftersom han är hälften så bra?
Hensick är inte lika bra som Susse i någon zon, mittzon inkluderat.

Just nu spelar Hensick där A Forsberg anser att han gör minst skada, tyvärr var detta ingen drömvärvning.

Kommentera

Sv: MoDo - Leksand 26 / 11
Berka: Som jag skrev redan innan säsongen. En center i Nordamerika har i många fall bara offensiva uppgifter. Man låser därför en av ytterforwardsen att i egen zon spela som våra centrar. Därför var Matt Duchene förra säsongen mycket bättre som ytterforward i en friare roll. Det beror inte bara på att han inte alls är bra defensivt, utan också för att han inte hinner agera offensivt.

Nu spelar Hensick ytter. Undrar varför...
Kommentera