1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481545 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1601212

Sv: MoDo - Skellefteå 13-14
Berka: Ena sekunden var vi bättre än Saik och nästa var vi chanslösa och dömda att förlora. För Saik är nog denna och matcherna Luleå de som de fokuserar mest på. Man åker mest skridskor då och att man exempelvis förlorat mot Örebro var nog inte för att örebro läst sönder Saik, utan snarare att Saik gick på sparlåga.
Hensick lär vara kvar och så även Spina, även om jag tycker att den senare spelmässigt inte har i laget att göra om Nordgren, Skröder och Possler kan spela.
Det är ner än halva säsongen kvar och vi kommer att fortsätta som vi gjort. Lära oss bemästra högre och högre tempo, spela galet konstruktivt i egen zon och jaga sönder motståndarnas spel. Förhoppningsvis är vi ikapp lagom tills vi ses i slutspelet.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: MoDo - Skellefteå 13-14
J F K: Kanske tog jag i när jag tyckte att vi var bättre än saik iaf över 60 men fram till 5-2 är det enligt mig jämt skägg där jag tycker vi hade taktpinnen långa stunder.
Man kan ju kanske tycka att spänningen som blivit sen Anders lämnat ger saik den boost att slå oss sönder och samman men vi har ju blivit rövade poängmässigt sen 2010 så jag tror helt enkelt att Modo försöker spela fel spel mot ett lag som lätt kan manövrera bort oss, tror heller inte att saik gick eller någonsin gått på sparlåga bara för att höja sig mot Modo/luleå.
Spina är sämsta forward och hensick näst sämst (nyllet räknar jag inte in) båda kommer få spela kvar men jag hade önskat att båda fick lämna.
Kommentera