1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481543 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1601200

Sv: MoDo - Skellefteå 13-14

NuMo: Sen är det lite irriterande att man här JAA inför matchen säga att modos chans är att dra ner tempot... det sänder ju jävligt bra signaler när vi i två års tid värvat efter en röd tråd som säger att modo skalla spela med fart, lägg därtill att vi har några av landets bästa och snabba juniorer i truppen så vi skall fan inte dra ner något tempo. Modo skall skruva upp tempot så myckjet det bara går eftersom saik spelat 3 matcher på 4 dagar, man är förmodligen rejält slitna, dessutom har man en del spelare borta så modo skall fanimej inte lägga sig för att döda tempo, nä man skall naturligtvis spela saiks medecin mot dom nu när vi har århundradets chans.

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: MoDo - Skellefteå 13-14
Berka: Ena sekunden var vi bättre än Saik och nästa var vi chanslösa och dömda att förlora. För Saik är nog denna och matcherna Luleå de som de fokuserar mest på. Man åker mest skridskor då och att man exempelvis förlorat mot Örebro var nog inte för att örebro läst sönder Saik, utan snarare att Saik gick på sparlåga.
Hensick lär vara kvar och så även Spina, även om jag tycker att den senare spelmässigt inte har i laget att göra om Nordgren, Skröder och Possler kan spela.
Det är ner än halva säsongen kvar och vi kommer att fortsätta som vi gjort. Lära oss bemästra högre och högre tempo, spela galet konstruktivt i egen zon och jaga sönder motståndarnas spel. Förhoppningsvis är vi ikapp lagom tills vi ses i slutspelet.
Kommentera