1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481545 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1601267

Sv: MoDo - Skellefteå 13-14
J F K: Mode är inte ordet men om en spelare en klass spelare värvas för att göra 60 poäng och kostar skjortan så förväntar man sig nog en del. Vi har haft tålamod eftersom vi har sett rob shremp, lord Byron mm starta illa men kommit upp i tempo efter en ca 10 omgångar, nu har det gått snart 30 omgångar och killen har ingenting som ens är i närheten av att kallas stjärna.
Att folk gnäller mer på hensick ist för ritola eller samme är för att hensick förmodligen tjänar en 100k mer i månaden och förväntas leverera
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: MoDo - Skellefteå 13-14
Måste ändå säga att det är så förbannat skönt med Anders Forsberg som coach efter en sådan här match! I intervjun i Allehanda fokuserar han på det positiva och ger sig själv och laget konstruktiv kritik! Så länge han kan sprida detta lugn så kommer vi slippa fler dippar över långa perioder.

Vi får inte glömma att Modo fortfarande är i en lärlingsperiod där vi hela tiden närmar oss det spel vi vill spela. Misstagen som sker i kväll beror enligt mig att spelarna kommer ut överladdade och jobbar kopiöst i första halvan av matchen, dock gör orutinenen att vi inte jobbar rätt trots att vi ger järnet och detta skapar misstag av oss, och ytor för SAIK. Detta kommer vara fixat innan slutspelet drar igång!
Kommentera